Bemutatkozom

“Felveszem a maszkot, a búvárruha szorítja a testem, a hullámok ringatnak…nemsokára víz alatt leszek. A szívem majd kiesik a helyéről, mellettem van a búvároktatóm, tudom hogy minden rendben lesz. Mutatja, hogy indulhatunk lefelé, kiengedem a jacketből a levegőt és merülni kezdek. Ez egy teljesen más világ, csodás érzés. Már nem izgulok…”

Érezted már te is hasonlóképp magad vagy szeretnéd, de hiányzik az az utolsó lépés? Ne izgulj, én is így kezdtem és ma már életem szerves része a víz, a víz alatti élővilág.

Tizenévesen éveket át „sznorival” vadásztam szépszeműa Balatont, szívtam magamba az élmény összes ízét és olykor a Balaton vizét… Amint lehetett elvégeztem az alap búvártanfolyamot, utána jött a haladó, mentőbúvár és a merülésvezető szint.

Ipari búvár munkákon edződtem igazán stressz mentes, nyugodt búvárrá.

Szeretnék segíteni neked, hogy te is elérhesd az álmodat. Első lépésként találkozzunk és próbáld ki a merülést kontrollált körülmények között, kötelezettségek nélkül. Lehet, hogy rájössz, ez nem a te világod, akkor kipipálhatsz egyet a bakancslistádon. Ha mégis tetszik neked, akkor megbeszéljük a továbbiakat. A te tempódban fogunk haladni! Íme néhány vélemény a korábbi tanfolyamaimról:

“Tomi előtt már jártam más búvároktatónál. Az első uszodai merülésig minden rendben is volt, ott aztán annyira bepánikoltam attól, hogy süllyedek a víz alá, hogy elhatároztam nem folytatom a tanfolyamot. Az oktatóm nem tudta kezelni a helyzetet, így abba maradt a dolog. Pár évvel később, barátnőm vett részt a búvároktatáson. Tomi nagyon türelmesen és segítőkészen állt hozzám, mikor elmeséltem ezt a sztorit arra a kérdésére, hogy nincs- e kedvem kipróbálni nekem is. Végig fogta a kezem, mikor végül rászántam magam és sikerült az, ami az előző helyen nem…legyőzni a félelmem. A tanfolyamot elvégeztem és mind a mai napig merülök.” (Betti, Veszprém)

“Kedves, türelmes, de határozott oktató, nagyon érti a dolgát. Ma már baráti a kapcsolatunk, számíthatok rá.” (Gábor, Szeged)