Búvártanfolyamok

Búvártanfolyamok

scubafish_google

Halak között


Az OW Scuba Diver-től (alapfok) Divemaster (merülésvezető) szintig képzünk búvárokat. A képzés az amerikai NAUI oktatási rendszer keretében történik. A nálunk szerzett minősítést a világ összes merülőhelyén elfogadják.

OW Scuba Diver (Alapfokú búvártanfolyam)

Bora Bora

A tanfolyam befejezésével képes leszel önállóan, (akár egy hasonló minősítésű merülő társsal, max. 18 m mélységig) merülni. Az itt szerzett nemzetközi igazolvány feljogosít felszerelés bérlésére, merülési engedély kiváltására, búvárbázison való merülésre a világ bármely pontján. További tanfolyamok elvégzésével hivatásos búvárrá válhatsz, és munkát vállalhatsz nemzetközi búvárbázisokon.

Advanced Scuba Diver (Haladó búvártanfolyam)

Az OW tanfolyamon megszerzett elméleti és gyakorlati ismereteidet tovább mélyítjük. A tanfolyam befejezése után képes leszel önállóan merülő társsal merülni 39 m mélységig éjjel- nappa
l, a megtanult körülmények között. Oktatói felügyelet mellett megtanulod a tájolás, éjszakai merülés, mélymerülés és a hajós merülés tervezését és biztonságos végrehajtását.

Rescue Scuba Diver (Mentőbúvár tanfolyam)

A tanfolyamon megtanulod, milyen problémák fordulhatnak elő a merülések előtt, alatt, hogyan előzheted meg azokat. Megtanulod, hogy kell felkutatni, felhozni a felszínre, kihozni a partra bajba jutott társadat, hogy kell megszervezni a mentést.

Ha eddig eljutottál s még további felsőszintű tanfolyamra vágysz…

Sveta marina_átméretezve.com

Igény, létszám szerint indítunk Master, Divemaster (merülésvezető) képzést! Ennek a képesítésnek a birtokában megnyílik előtted a világ számos divecentere, mint mukalehetőség. Keresd szórakozva a megélhetésedhez szükséges dollárkákat!